Frank Daenen

10:30-12:00
Frank Daenen, Stijn Moekaars, Marina Theunissen en Goedele Ghysen hebben al heel wat lettertjes en illustraties doorzwommen. Uit hun pennen en potloden ontstonden zo stapels pagina’s verhalen, boeken, gedichten, liedjes en kunstige tekeningen. Af en toe drijven er zelfs melodietjes tussen al die woordjes en lijntjes met kleuren, die je vrolijk doen meetikken met je voeten.
Kan je je voorstellen dat het een heus lees- kijk- hoor- en proeffeest wordt als deze kanjers de koppen bij elkaar steken? In hun uniek, voor deze gelegenheid in elkaar gestoken, programma kan je genieten van verhaaltjes, illustraties en liedjes van de bovenste plank. Maar geen nood. Er staan ladders genoeg om jullie allemaal een onvergetelijke leesfeestdag te bezorgen. Toeter het van de hoogste tree! Feest met ons mee! Meeluisteren, meelezen, meeschrijven, meeklappen, meedansen, en meezingen… het mag allemaal!
Leeftijd: voor iedereen tussen 2,5 en 12 jaar
Inschrijven: Deelnemen is gratis. Iedere deelnemer krijgt zelfs een mooie poster. Aangezien we niet zoveel plaats hebben, willen we u vragen om (gratis) in te schrijven voor 20 maart via mail (info@boekhandelmalpertuis.be) of telefoon 089/30.61.67.
Locatie: Malpertuis, Molenstraat 24, 3600 Genk
14:00-15:00
Stijn Moekaars en Frank Daenen onthalen je op hun soms onhandig geestige manier op knotsgekke verhalen en leuke liedjes. Maak kennis met Millie Duizendvoet, met Tuur achter zijn stuur en met Olivier en zijn brulmonster.
Locatie: Standaard Boekhandel, Maastrichterstraat 19, 3500 Hasselt

FollowFb.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Wees de eerste om het nieuws over Kinderboekendag te ontvangen in je mailbox!